Goedkoop abonnement

Wil je een mobiele telefoon gaan kopen met een goedkoop abonnement of ben je juist al voorzien van een telefoon en wil je enkel een scherp geprijsd abonnement kunnen afsluiten? Het is niet zo moeilijk om aan een goedkoop abonnement te komen en het maakt ook zeker niet uit of je nog een mobiele telefoon moet gaan kopen of dat je er juist al eentje hebt en hierdoor dus genoeg hebt aan een sim only abonnement. Is het inderdaad een sim only abonnement dat je moet hebben, dan is het vrij eenvoudig om aan een goedkoop abonnement te komen, want dergelijke abonnementen worden door de meeste providers namelijk tegen zeer scherpe prijzen aangeboden en dit soort abonnementen beginnen al bij prijzen van enkele euro’s.

Moet je nog een mobiele telefoon kopen, ook dan zijn er meer dan voldoende goedkope abonnementen te vinden. In feite liggen de prijzen van die goedkope abonnementen ongeveer gelijk aan de prijzen van sim only abonnementen, met als bijkomende verschil natuurlijk dat er nu ook een mobiele telefoon bij betrokken is en daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan. Wat je vaak ziet is dat als je een mobiele telefoon gaat kopen met een abonnement de mobiele telefoon zeer voordelig is geprijsd. Dit kunnen aanbieders doen, omdat de kosten van het toestel over een langere periode (namelijk de duur van je abonnement) kunnen worden verdeeld en toegevoegd worden aan de kosten van je abonnement. Zo zal je telefoon abonnement dus voor een deel bestaan uit de werkelijke kosten die er voor het gebruik van je abonnement moeten worden gemaakt en voor een deel uit de te maken kosten voor je mobiele telefoon. Ogenschijnlijk heb je dus een minder goedkoop telefoon abonnement op die manier, maar je hebt aan de andere kant dan ook niet te maken met hoge aanvangskosten voor je mobiele telefoon. Uiteindelijk kun je ook op die manier dus prima aan een goedkoop abonnement komen om af te sluiten.

Goedkoop telefoon abonnement afsluiten

Bij een goedkoop telefoon abonnement afsluiten heb je zoals al aangegeven dus 2 verschillende opties. Op het moment dat je geen mobiele telefoon hebt of juist toe bent aan een nieuw toestel, dan ligt het voor de hand dat je een mobiele telefoon gaat kopen met een abonnement. Op het moment dat je hiervoor een goede aanbieding weet te vinden kun je er het nodige voordeel mee gaan behalen. Heb je een toestel met een abonnement gevonden, dan kun je vervolgens het telefoon abonnement afsluiten. Dit doe je zeer eenvoudig door slechts een paar stappen te doorlopen en vervolgens heb je de bestelling achter de rug. De tijd die er zit tussen een goedkoop telefoon abonnement afsluiten en het ontvangen van je simkaart en eventueel dus ook je toestel is niet veel en op het moment dat je op een werkdag je bestelling plaatst kun je er in de meeste gevallen wel van op aan dat de bestelling de volgende dag al bij je zal worden afgeleverd.

Goedkope abonnementen met toestel

Waar de abonnementen met een toestel vaak een hogere prijs hebben betekent dit nog altijd niet dat er geen sprake is van goedkope telefoon abonnementen op het moment dat er dus ook een toestel bij betrokken is. Om bij abonnementen die met een toestel te kopen zijn te kunnen bepalen of er sprake is van een goedkoop telefoon abonnement zul je eerst moeten kijken welk deel van de kosten aan het abonnement gewijd is en welk deel aan het toestel. Op die manier kun je er achter komen welke kosten er met het abonnement zelf te maken hebben en kun je dus ook vrij eenvoudig zien of het wel of geen goedkoop abonnement is.

Sim only als goedkoop abonnement

Een echt goedkoop abonnement vindt je in het sim only abonnement. Waarom dit abonnement zo goedkoop oogt is omdat je slechts met alleen kosten voor het gebruik van je abonnement te maken hebt en er in je abonnement dus geen verdere kosten zijn verwerkt, bijvoorbeeld omdat je er ook nog een mobiele telefoon bij hebt gekocht. Wanneer je echter ook een mobiele telefoon zou willen kopen moet je niet denken dat er hiermee geen goedkoop telefoon abonnement kan worden gescoord, want als je hierbij namelijk puur zou gaan kijken naar de kosten van het abonnement en dus van de kosten per maand even de kosten voor het toestel af zou trekken, dan zul je zien dat ook bij het kopen van een mobiele telefoon met abonnement er meer dan voldoende goedkope telefoon abonnementen zijn en dat je dus ook via die weg een goedkoop abonnement kunt gaan afsluiten.

Wat sim only betreft heb je al vrij gauw een goedkoop abonnement, want er zijn namelijk veel goedkope providers. Bij een van de vele goedkope providers een sim only abonnement afsluiten leidt dan dus ook tot een goedkoop abonnement, zelfs als je voor grote bundels kiest voor bijvoorbeeld mobiel internet weet je in elk geval dat wanneer je deze bij een van de goedkope providers onderbrengt je nog altijd een goedkoop abonnement hebt, verhoudingsgewijs.

Gebruik van je abonnement in het buitenland

Weet je bij het afsluiten van je telefoon abonnement al van tevoren dat je deze ook veel zult gaan gebruiken in het buitenland, dan is dat vanzelfsprekend ook een puntje dat om aandacht vraagt. Je houdt hierbij het beste dus ook de tarieven die er gelden bij buitenland gebruik in de gaten in je zoektocht naar een goedkoop abonnement. Je kunt namelijk prima een goedkoop abonnement vinden op basis van de tarieven die er in het binnenland gelden, maar als vervolgens blijkt dat de tarieven voor het buitenland erg duur zijn in verhouding tot andere providers is er uiteindelijk alsnog geen sprake van een goedkoop telefoon abonnement. Ga dus goed na hoe je het abonnement wilt gaan gebruiken en als je dus ook veel van de diensten van je provider gebruik wilt maken in het buitenland vergelijk je die tarieven dus ook voor een goedkoop abonnement.